Nyheder

Indmeldelse

Hej spejdere og forældre

Vi forventer ikke, at du melder dig ind efter første møde - men hvis du efter 3 møder mener, at spejder er noget for dig, så forventer vi, at du melder dig ind i gruppen.

- - - - - - -  

Ved at udfylde denne indmeldelse, så bliver du medlem af Radulf Gruppe, og accepterer dermed, at du dermed er medlem af gruppen og Det Danske Spejderkorps indtil du selv melder dig aktivt ud via vores hjemmeside. (Mundtligt udmelding direkte eller via 3. part er ikke nok). Så længe, at du ikke har meldt dig aktivt ud, så hæfter du for kontingent, da vi løbende betaler kontinget til DDS & Kongslejre Division på baggrund af vores aktuelle medlemstal.

- - - - - - -  

Når du har udfyldt indmeldelsen vil du modtage en opkrævning fra vores kasserer på kontingent for det indeværende halvår + et engangbeløb på 150,00 kr.

De 150 kroner dækker omkostningerne til:
Spejdertørklæde (du skal altså ikke selv købe dette i Spejder Sport
Lommebog
Sangbog

Som alle udleveres efter indmeldelse.

Kom og prik en af lederne på skulderen, når du har meldt dig ind, så vil vi udlevere ovenstående - men altså først, når du har indmeldt dig.
(mærker til uniformen udleveres, når I har købt uniformen, så bliver de ikke væk i mellemtiden :)).

Alle betalinger til Radulf gennemføres som Dankort/kreditkortbetaling via vores hjemmeside. Eventuelle spørgsmål kan rettes til vores kasserer på kasserer [at] radulf [dot] dk

Indmeldelse - praktik

BEMÆRK:

Vi går efter klassetrin, så I skal vælge "Starter i" efter følgende kriterier:
Mini: 1-3 klasse
Junior: 4-5 klasse
Trop: 6 klasse og op

Mobilnummer:
I skal under spejderens stamdata kun angive spejderens eget mobilnummer ikke jeres som forældre - det angives under forældrerubrikken.

E-mailadresse:
I skal under spejderens stamdata kun angive spejderens egen e-mailadresse ikke jeres som forældre - den angives under forældrerubrikken.
(Vi vil ellers få problemer med vores medlemssystem).


Indmeld dig her

Lederne