Velkommen....

Velkommen....

Velkommen til Radulf Gruppe

Du står nu med den officielle brochure om Det Danske Spejderkorps i hånden - og vores eget lille indlæg om et par praktiske ting i vores regi... eller det gør du så ikke helt, da du har fundet netversionen, hvor der kun er lidt opstartsinformation om os... folderen fåes hos lederne Smile


Opstart/indmeldelse
Vi forventer ikke, at du melder dig ind fra første møde, men hvis du efter 3 møder har mod på mere, så vil vi bede dig om at melde dig ind via vores hjemmeside: www.radulf.dkDu vil i forbindelse med indmeldelsen blive opkrævet 150,- kr., som dækker tørklæde, sangbog, lommebog og mærker til uniformen. Henvend dig til lederne, når du har meldt dig ind.Medbring en kopi af kvittering til lederne, så vil de udlevere tingene til dig :-).

Kontingent
Vores kontingent opkræves halvårligt af vores kasserer - og du vil kort efter din indmeldelse modtage en e-mail med en opkrævning fra vores kasserer. Af opkrævningen fremgår også de nødvendige informationer for, at du kan tilmelde dig Betalingsservice, hvis vi håber, at du vil bruge et øjeblik på, da det letter vores administration. 

Møderne
Vi har inddelt spejderne i grene: 1-3 klasse: mini, 4-5 klasse: junior, 6-9 klasse: trop - herefter senior - eller leder :-) Vi mødes alle samtidigt onsdage 18.30 - 20.00 - på Åsvej 24 - af og til med en lille afstikker ud i lokalområdet, hvilket vil blive kommunikeret via blandt andet vores hjemmeside www.radulf.dk 

Ture/lejre Vi tager løbende på ture og lejre. Invitationerne deles typisk ud på papir og offentligtgøres i videst muligt omfang også via vores hjemmeside - og e-mail. Tilmelding og betaling foregår via vores hjemmeside medmindre andet er angivet i tilmeldingen. 

Uniform og øvrig påklædning Vi forventer ikke, at du kommer i uniform fra første dag... det kan eksempelvis passes ind som gave til fødselsdag el.lignende. Vi forventer dog, at du altid kommer påklædt efter vejret - uanset, om programmet siger, at vi skal være inde eller ude.

Frivillige opgaver/opbakning
Alle hos os er 100% frivillige. Vi forsøger at begrænse vores “forældreinvolverende” aktiviteter, men vi har dog nogle enkelte arrangementer/begivenheder, som vi vælger at deltage i for at skaffe penge til gruppens drift og aktiviteter / vedligeholdelse af vores hytter. Dertil håber vi naturligvis på jeres opbakning, således at vi har det bedst mulige grundlag for vores aktiviteter. 

Lederne
I kan til enhver tid finde kontaktinformation til lederne via vores hjemmeside www.radulf.dk. 

Ledere... 
Har du 2 timer om ugen .. eller måske hver anden uge i overskud? Måske mindre... måskere mere... måske en gang i mellem...men lyst til at have med børn, unge og voksne at gøre? Lidt vild med naturen i al slags vejr...? Så kom og snak med os... vi har altid plads til flere i vores fællesskab... også selv om det er på forskellige planer... 

Med spejderhilsen 

Lederne Radulf Gruppe