Nyheder

Sådan bliver du spejder i Radulf Gruppe!

Hej spejderinteresserede og forældre

Hvis du går i 1, 2 eller 3 klasse, så må du desværre skrive dig op på vores venteliste. Det kan du gøre lige her
(Det fremgår af siden, at du indmeldhverer dig i Radulf Gruppe - det gør du ikke - det første vi gør er at overføre dig til vores venteliste baseret på de informationer, som du afgiver. Du kan ttil enhver tid blive slettet fra venteliste, hvis du ikke længere ønsker at stå der - det kan gøres ved at skrive til info(a)radulf.dk

Vi har en venteliste blandt de yngste spejdere, da vi gerne vil sikre, at vi levere de bedst mulige spejderaktiviteter med de ressourcer
vi har til rådighed - og det gør vi blandt andet ved at sikre, at vi har et rimeligt forhold mellem antallet af spejdere og frivillige ledere.

Det gør desværre, at nogen må vente på at få lov til at blive spejder - det er ikke med vores gode vilje, men det giver det bedste resultat for alle parter.
Vi har pt. fastsat grænsen til 18 spejdere i aldersgruppen 1, 2, 3 klasse. 

Hvis du som voksen har tid og lyst - du behøves ikke have spejdererfaring - til at give en hånd med, så kontakt Kenneth på kenneth(a)radulf.dk - så er vi villige til at se, om vi ikke kan finde en løsning, der kan passe.

Går du i 4 klasse og opefter, så kan du møde op til et spejdermøde for at være med og høre nærmere.
Du kan også læse mere om det at være spejder i Radulf Gruppe her på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte lederne - kontaktinfo kan findes under de enkelte grene i topmenuen.

Lederne
Radulf Gruppe